Din dragoste pentru frumos și pasiune pentru artă, am creat acest magazin online concept cu decorațiuni interioare ce completează cochet și armonios atmosfera unui cămin primitor.

Ne plac obiectele lucrate cu migală, care surprind emoția meșteșugului și îmbie la spații pe care să le transforme în decoruri inedite, cu suflet și tradiție.

Credem că spațiul în care locuim zi de zi capătă contur și personalitate prin simplitate și creativitate, potențate de calitatea detaliilor.

Astfel, am ales ca în magazin să aducem decorațiuni ale unora dintre cei mai renumiți producători din Italia și Germania, acoperind toate zonele de locuit: bucătărie, living, baie, grădină, în același timp regăsind inserate și decorațiuni cu specific marinăresc.

Gama de obiecte este foarte largă, variind de la obiecte de porțelan, foarte exclusiviste, inspirate din barocul Italian, și până la produse cu forme contemporane sau decorate tradițional.

La fiecare sfârșit de an, magazinul primește o strălucire și o aromă magica, specifică Sărbătorilor, prin colecția de accesorii de Crăciun, atent dichisite și împodobite.

Magazinul online așteaptă să fie explorat în fiecare din manifestările lui artistice pe care le gazduiește, pline de parfum și culoare, care sunt menite să te încarce cu optimism și bună dispoziție, în fiecare zi!

To Top